Gevelreclame is een manier om je uit te drukken op of bij een gebouw. Dit biedt je de kans om je bedrijf of winkel opvallender en herkenbaarder te maken. Reclame op gevels is er in verschillende maten en vormen. Denk aan lichtbakreclame, verlichte LED-letters, raambelettering, gevelsigning en gevelletters. Zoek je een specifiek soort bord of generieke reclameborden? Je kunt de mogelijkheden bij martinireclamemakers.nl bekijken om de keuze wat makkelijker te maken. Ben je benieuwd naar wat de beste vormen van lokale gevelreclame zijn? Lees dan snel verder.

LED-verlichte reclame

Zelfs bij weinig licht kun je met verlichte reclame je locatie herkennen. Daardoor is het de beste soort gevelreclame om je bedrijf of winkel te promoten. Reclame die verlicht is steekt veel meer uit dan reclame die niet verlicht is en genereert meer oogcontact en waarneming. Meestal neemt lichtreclame de vorm aan van gevelreclame. Een verlichte totem of reclamezuil voor een commercieel gebouw zijn voorbeelden van uitzonderingen. 

Welke voordelen bieden gevelreclames?

De lokale zichtbaarheid in je buurt wordt vergroot door middel van gevelmarketing. Als je kiest voor gevelreclame, heb je de keuze uit een scala aan bewegwijzeringsoplossingen, waaronder lichtbakreclame, gevelverlichting en belettering. Je kunt hiermee de aandacht van mensen op straat trekken. Langdurig gebruik van gevelreclame is tevens geschikt, waardoor je de gevelreclame niet snel hoeft te vervangen. 

Welke mogelijkheden voor gevelreclame zijn er?

Je kunt kiezen om reclame te maken met of zonder licht, maar reclame met licht is eigenlijk altijd de beste vorm van lokale gevelreclame. Dit omdat je dan ook in het donker zichtbaar bent. Lichtbakken en letters zijn er in verschillende stijlen. 

Aan welke eisen moet gevelreclame voldoen?

Gevelreclame moet professionaliteit uitstralen, passen bij het decor van je huis en vooral opvallen. Je kunt er zeker van zijn dat een professional je een product zal leveren dat gepersonaliseerd en op maat gemaakt is, waardoor de gevelreclame goed bij jouw bedrijf past.

Categorie├źn: Marketing & Social

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *