Linda Spaanbroek, Internetmarketing-expert en Gamechanger

Waarom je hier als dienstverlener leert om een gestage stroom klanten op gang te brengen

 • Je wilt van je passie je beroep maken, maar je hebt geen idee hoe je dit succesvol aanpakt.
 • Je houdt van je zelfstandig ondernemerschap, maar vindt moeilijk nieuwe klanten. Je hebt al van alles geprobeerd, maar het lukt nog niet echt.
 • Je hoopt dat er een makkelijkere manier is om meer klanten aan te trekken. Je wilt technieken en strategieën leren om je omzet flink te verhogen.
 • Maar: je hebt een hekel aan marketing en jezelf verkopen. Je zoekt een manier om klanten te vinden zonder dat je je als een verkoper hoeft te gedragen.
 • Ik kom veel mensen tegen met lage omzetten terwijl ze al zó lang bezig zijn. Ze hebben het gevoel dat het aan henzelf ligt. En ze kunnen bijna niet geloven dat het makkelijker kan.
 • Met slimme internetmarketing kun je veel makkelijker klanten krijgen. Ik heb al 13.103 dienstverleners geholpen om via internet te ondernemen met veel meer gemak, en ben een van de eerste en bekendste succesvolle businesscoaches van Nederland.

Daarover mail ik elke week een gratis marketingtip

Wil je mijn gratis MarketingTips ontvangen, net als duizenden andere dienstverleners in Nederland, België en 7 andere landen? Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op inschrijven.

Je krijgt als bonus de gratis MasterClass "Het grootste misverstand over ondernemen waardoor je veel te weinig geld verdient".

Wat anderen zeggen over mijn tips en mijn coaching

 • Dankzij het Business Doorbraak Programma doe ik nu structureel aan online marketing. Ik heb ook een online programma ontwikkeld en verkocht!” Barbara Martinus – www.quali-tijd.nl
 • Het programma Online Producten en Programma’s Made Easy heeft voor 3 zeer succesvolle webinars gezorgd (in totaal meer dan 300 deelnemers!) en ik heb inmiddels mijn tweede betalende online programma lopen.” Ilse van Eetvelde – www.kleureneffect.com
 • Ik heb heel veel gehad aan Linda’s persoonlijke coaching, ik vind haar als coach heel goed!” Marjolein Dubbers – www.energiekevrouwenacademie.nl
 • Door het Doorbraak Programma ben ik de 1e architect in Nederland en België die met een online programma is gestart!” Lisette Schoenmaker – www.lisetteschoenmaker.com

Over Linda Spaanbroek

Linda_klein

Hai, ik ben Linda Spaanbroek. Mijn bedrijf InfoMarketeers heb ik in 2009 opgericht om dienstverlenende ondernemers en ZZP’ers te helpen om een gestage stroom klanten te krijgen.

Mijn klanten zijn:

 • Coaches
 • Trainers
 • Architecten
 • Consultants
 • Therapeuten
 • Adviseurs
 • En heel veel andere typen dienstverlenende zelfstandige professionals

Ik ben dochter van een slager uit het Westland. Op mijn 6e stond ik al tartaartjes te maken, filet americain af te wegen en schnitzels te paneren. En vanaf mijn 11e jaar mocht ik klanten helpen.

Toen ik in 2006 begon met een onderwijsadviesbureau, dacht ik dat ik vanzelf klanten zou aantrekken. Net als een slagerij. En dat deed ik ook. Heel even. Daarna bleek er geen enkele continuïteit in mijn bedrijf te zitten. Ik was geschokt, en heb me toen gestort op de marketing van mijn bedrijf.

Door de marketingtechnieken die ik toepaste, draaide ik dubbel zoveel omzet als waarop ik hoopte. Klanten kwamen spontaan op me af. Na relatief korte tijd stond ik bekend als expert op mijn vakgebied.

Ik merkte dat veel zelfstandig ondernemers worstelen om genoeg omzet te draaien. En ik weet, dat het niet nodig is! Met de juiste technieken en strategieën kan iedereen met een goede dienst voldoende klanten krijgen. Ik geniet ervan om mensen te leren hoe ook zij dat bereiken. Het voelt heerlijk ontspannen als klanten zelf op je afkomen.

Dagelijks inspireer ik 12.953 Twittervolgers en 1.534 Facebookfans. De afleveringen van “Business-Boost TV” zijn 117.047 bekeken en mijn gratis eBoek “Meer Klanten met Minder Moeite” is inmiddels 12.380 keer aangevraagd.

De MasterClass “Het grootste misverstand over ondernemen waardoor je veel te weinig geld verdient” is inmiddels 510 keer gedownload. In 2011 ben ik bekroond tot vrouwelijke ZZP-onderneemster van het jaar door de Federatie Zakenvrouwen.

Ik vind het heerlijk om voor groepen te staan!

En om op die manier dienstverleners te laten zien dat & hoe het makkelijk mogelijk is een bedrijf te creëren met meer klanten, meer omzet EN meer vrijheid, dus schroom niet om me te vragen!

Neem contact op met Marga Miltenburg van sprekersbureau

Zijspreekt.nl

of bel direct met ZijSpreekt: 06-53148796. En ik sta binnenkort bij jou voor jouw groep.

Wil je mijn gratis MarketingTips ontvangen, net als duizenden andere dienstverleners in Nederland, België en 7 andere landen? Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op inschrijven.

Je krijgt als bonus de gratis MasterClass "Het grootste misverstand over ondernemen waardoor je veel te weinig geld verdient".

Ontvang gratis MarketingTips, net als duizenden andere dienstverleners in Nederland, België en 7 andere landen! Vul  je voornaam en e-mailadres in en klik op inschrijven.

x