Download de gratis online materialen bij het boek

Haal het maximale uit het boek zodat ook jij je omzet drastisch ziet stijgen!

Business Basics Checklist

Om te zorgen dat de adviezen in het boek voor je werken!

Vragen Hongerige Markt

Nooit meer twijfel over je niche/doelgroep met deze voorbeeldvragen!

34 Rendabele Vormen

Kies de vorm van dienstverlening die jou het meeste oplevert!

150 euro korting als lezer van het boek! 

Bestel onderstaande online trainingen met de speciale kortingscodes uit het boek

Ezine Toolkit

Meer klanten en meer omzet met een goede eZine Nieuwsbrief. Netwerken & het plegen van klassieke vormen van acquisitie zoals cold-calling helpen zondermeer om klanten te krijgen. Maar ze zijn enorm tijdsintensief, niet altijd even leuk en hebben vaak maar een beperkt effect.Hoe zou het zijn als je de technieken zou beheersen die zorgen voor voldoende klanten vanuit je luie stoel? Met de Ezine Toolkit leer je hoe je dit kunt bereiken. Maar beter nog: je gaat actief aan de slag om de makkelijkste manier van klanten krijgen voor jouw bedrijf te implementeren! Met de speciale kortingscode uit het boek voor jou met 100 euro korting! Klik hier om meer te lezen en te bestellen. 

Masterclass 'Teleseminars & Webinars die voor je verkopen'

Een gratis Teleseminar of Webinar is een van de goedkoopste en makkelijkste marketingtechnieken om workshops & trainingen te vullen. Als je maar weet hoe het werkt… Want achter die simpelheid zit een systeem dat zorgt voor het succes. En zonder dat systeem zijn er talloze zaken die je onbewust fout doet waardoor jouw Teleseminar of Webinar je weinig of niets oplevert (zoals je misschien al hebt ervaren).Voor dienstverleners die hun trainingen & workshops onvoldoende gevuld krijgen. Leer in 70 minuten wat ik doe om keer op keer 10.000 tot 35.000 euro omzet te genereren met behulp van zoiets eenvoudigs. Klik hier om de audio, transcriptie & actiechecklist van deze MasterClass te bestellen.

Links naar aanvullende inspiratie

Het boek verwijst naar een aantal verdiepende artikelen en fimpjes - die vind je hier!

Elevatorpitch
Met je mond vol tanden staan als iemand je vraagt wat je doet; het kan je gebeuren als nieuwe ondernemer of als oude rot in het vak. Zelfs als je ervan houdt om nieuwe mensen te ontmoeten is het heel goed mogelijk dat je hiermee worstelt. In deze aflevering van Business Boost TV vertel ik je de ins en outs van deze pitch en help ik je om jouw basis elevatorpitch op te stellen! https://www.youtube.com/watch?v=gwVb2zKHpMM  
Keywordplanner
Artikelmarketing is het meest zinvol als je daarbij aan contentmarketing doet. Wat inhoudt dat je de inhoud van je artikelen afstemt op die dingen waar je doelgroep op zoekt. Zodat jij vindbaar wordt, je artikelen vindbaar worden en je zo je mailinglijst opbouwt - met als gevolg meer klanten met minder moeite en een hogere omzet. In dit filmpje leg ik alles uit over de werking van de keyword tool. https://www.youtube.com/watch?v=gjrx7PSuxrg
Geen zorgen over Google Duplicate Content
Een regelmatig terugkerende vraag tijdens de Vraag & Antwoordsessies van mijn jaarprogramma’s is de vraag hoe dat toch werkt met Google en duplicate content. Zodra je artikelen gaat recyclen, laten sommige ondernemers hierdoor tegen houden uit angst voor dat Google duplicate content ‘gedoe’. In deze aflevering van BBTV leg ik je precies uit hoe het zit!

Ontvang gratis MarketingTips, net als duizenden andere dienstverleners in Nederland, België en 7 andere landen! Vul  je voornaam en e-mailadres in en klik op inschrijven.

x